Silueta pentru concediu

Silueta pentru concediu

In fiecare an ne propunem sa incepem pregatirile  inca din sezonul rece pentru ca trupul nostru sa arate impecabil pe plaja, dar amanam la nesfarsit si ajungem sa cautam solutii salvatoare precum ”slabiti 14 kg in 2 saptamani!”. Pentru ca totul sa aiba un curs normal si corpul nostru sa nu se simta fortat e bine sa ne fixam obiectivele si etapele in procesul de slabit inca de la inceput.

OBIECTIV

E foarte important sa stim la ce greutate vrem sa ajungem, de fapt, la ce greutate ne-am simti bine. Reperele 90/ 60/ 90 nu sunt idealul pentru toata lumea! Trebuie sa tinem cont de inaltimea, de varsta si de natura job-ului. Astfel ne stabilim clar un obiectiv ce nu va fi imposibil de atins. De asemenea, trebuie sa fim realisti si sa stabilim o perioada optima pentru a ajunge la greutatea ideala, tinand cont de faptul ca, din punct de vedere medical, putem slabi in conditii de siguranta pana la maxim 1,5 Kg pe saptamana.

EVALUARE

Pentru a putea face aceste aprecieri intr-o maniera cat mai corecta si mai realista, medicul Centrului de Frumusete GIOCONDA Medical Spa va va consilia, dupa ce in prealabil veti face o evaluare cu aparatul profesional de evaluare corporala TANITA. Acesta va calcula cantitatea de tesut adipos si apa din organism, metabolismul bazal  si numarul de kilograme indicat a le da jos.

SCHEMA DE TRATAMENT PERSONALIZATA

In functie de dorintele dumneavoastra personale si, bineinteles, de prioritatile in ceea ce priveste transformarile corpului, vi se va recomanda o schema de tratament capabila sa grabeasca obtinerea rezultatelor dar si sa faciliteze mentinerea lor pentru o perioada cat mai lunga. In aceasta schema intra una, doua sau mai multe din terapiile centrului, intr-o alternanta optima pentru a obtine rezultatele scontate intr-un timp cat mai scurt.

DIETA PERSONALIZATA

Chiar daca pare greu de crezut ca o dieta va fi usor de respectat, la noi este posibil pentru ca dieta intocmita de specialistul nostru este realizata tinand cont de preferintele dumneavoastra alimentare, de metabolismul bazal si nu in ultimul rand in functie de programul dumneavoastra de lucru.

START

Au mai ramas cateva luni pana la concediu, timp in care, fara eforturi prea mari, puteti ajunge la formele pe care vi le doriti. Cel mai important, nu exista pericolul efectului yo-yo, adica riscul de a pune la loc kilogramele pierdute.

Articol oferit de Gioconda Medical SPA

Distribuie și prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share