Tenul perfect

Tenul perfect

Iti doresti un ten perfect?

In fiecare zi tenul tau duce adevarate lupte cu mediul extern. Incearca cat poti sa te feresti de stres sau de poluare. Daca iti iese sau nu, asta e partea a doua. Ma bucur daca ai descoperit ca unele dintre obiceiurile tale zilnice au un impact mai puternic asupra tenului decat te-ai fi gandit.

Indiferent de calitatea produselor de make-up pe care le folosesti, sau de cat de bune sunt sfaturile unui make-up artist, e bine de avut in vedere cateva reguli simple. Ca fumatul si alcoolul sunt daunatoare stie toata lumea, dar consecintele exacte sunt mai putin cunoscute. Alcoolul in cantitati exagerate pe termen lung imbatraneste pielea si o deshidrateaza, iar fumatul distruge nivelul colagenului si grabeste aparitia ridurilor.

Cum toata lumea este intr-o graba continua, gatitul iese din discutie de multe ori, iar consumul de junk food devine un obicei... nesanatos. Peste cinci sau zece ani se vor observa carentele, asa ca fructele si legumele ar trebui sa ramana la loc de cinste. Alimentatia sanatoasa merge mana in mana cu activitatea fizica, iar cele 30 de minute de miscare pe zi ar trebui sa devina rutina, mai ales ca exercitiul fizic dilata venele, sângele este transportat in corp mult mai eficient, mai usor, mai aproape de piele.

   Secretul unui ten frumos este grija pentru propria persoana, iar detaliile fac diferenta!

Laura BUŢURCĂ - Makeup artist

Distribuie și prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share