Tendinte in materie de tunsori

Tendinte in materie de tunsori

Anul 2016 aduce noi tendinte in materie de tunsori moderne, de la cele mai simple, la cele mai elegante. Daca va ganditi sa va schimbati look-ul, noi va oferim cateva detalii despre tunsorile populare!

Parul lung face inca parte din tendintele majore ale anului viitor, fiind la moda si oferind un aspect mai tineresc si natural. Tunsorile pentru parul lung sunt, intr-adevar, mai usor de realizat, sunt foarte moderne si magulitoare. Tunsorile difera de la o femeie la alta si este greu de tratat acest subiect la modul general.Cu toate acestea, exista cateva tipuri de tunsori pentru parul lung care se potrivesc in general, oricarei forme de fata.

Tunsoarea in scari este foarte populara, aceasta fiind cunoscuta de cativa ani buni. In acest an este una din stilurile cele mai moderne, fiind cel mai des adoptat de catre adolescente. Aceasta tunsoare este foarte usor de intretinut, puteti sa o purtati atat cu parul drept cat si cu parul ondulat.

Tunsoarea cu breton drept este ideala pentru femeile care au parul drept. Bretonul drept este alegerea perfecta pentru o fata rotunda sau patrata, dar poate fi purtat cu succes si de persoanele care au o fata ovala sau alungita, iar lungimea potivita este pana la arcada.

Tunsoarea cu breton lateral va oferi fetei un aspect complet, iar lungimea tunsorii este extrem de importanta, aceasta poate fi cu lungimea pana la umar sau mai lunga. Este important sa alegeti un breton care sa va ascunda defectele, si care sa va sublinieze trasaturile fetei.

O alta tunsoare moderna este bobul. Senzual si foarte usor de intretinut, acest stil este potrivit pentru femeile de toate varstele.De asemenea, tunsorile bob pot avea diferite lungimi, ar putea fi foarte scurte (deasupra urechilor si chiar sub urechi) si medii (pana la umeri). Daca vreti o tunsoare scurta, dar cu un aer mai feminin, atunci aveti o multime de stiluri moderne din care sa alegeti: pixie, tunsoarea rotunda, bobul asimetric, etc .Este un stil potrivit pentru femeile cu par fin, deoarece poate da volum parului. In plus, este de asemenea o tunsoare perfecta pentru femeile cu parul cret sau ondulat.

Daca totusi sunteti o fire mai indrazneata si doriti sa va schimbati look-ul drastic, atunci puteti opta pentru o tunsoare foarte scurta, cum ar fi cea garcon. In categoria tunsorilor scurte, parul ras intr-o parte este foarte popular, in timp ce aspectul ciufulit, foarte natural cu putin volum va face furouri in an.

Va asteptam cu drag la salon !

Distribuie și prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share