Salon Unique

Salon Unique Iasi

CONTACT

Calea Galata, Nr. 2, Iasi

Telefon: 0747 677 700

Despre Salon Unique Iasi

Coafura

Realizam coafuri de zi sau cocuri si coafuri de ocazie. Va asteapta o echipa de profesionisti cu deosebita experienta, dedicati calitatii si noutatii in domeniu. Un par frumos si sanatos, o tunsoare perfecta, o culoare de par care ti se potriveste, toate sunt absolut necesare daca esti o persoana care se respecta pe sine. La Unique vei avea parte de toate acestea!

Cosmetica - Make-up - Tratamente

In salonul nostru puteti beneficia de servicii profesionale de cosmetica: epilare, pensare, machiaj de zi sau de ocazie si multe altele...totul intr-un cadru relaxant. Pentru frumusetea si sanatatea dumneavoastra folosim produse de inalta calitate.

Frizerie

Doriti o tunsoare moderna, clasica, sau chiar nonconformista? Salonul Unique vine in sprijinul celor mari si celor mici, cu tunsori pe placul tuturor!

Manichiura - Pedichiura

Salon Unique ofera servicii de manichiura-pedichiura la standarde profesionale pentru toate gusturile, atat clasice (de zi/office), cat si deosebite (pictura pe unghii, extensii gel). Fie ca admirati manichiura frantuzeasca sau doriti ceva inedit, vom avea grija de mainile dumneavoastra. Unghiile moi si flexibile sau foarte dure si casante nu mai sunt acum o problema! Produsele cu care lucram fac parte din gama profesionala, astfel va veti bucura de o manichiura si pedichiura pline de stralucire si durabile.

Distribuie și prietenilor
Share