Salon Privilege

Salon Privilege Iasi

CONTACT

Iasi, Strada Teodor Burada (langa Muzeul de Istorie Naturala)

coafor - 0722.460.029

cosmetica - 0744.616.817

Unde ne găsești?

Hair Style

    Un par frumos este dorinta oricarei femei emancipate, ce a inteles ca dragostea de sine va aduce si dragostea celor din jur si ca increderea in propria persoana este cheia succesului in orice ne propunem. Frumusetea conteaza, parul conteaza!

    Fie ca doriti o coafura de zi sau de seara, una de ocazie sau ceva mai sofisticat, cum sunt coafurile de mireasa, hair-stylistii nostri va stau la dispozitie. De asemenea puteti beneficia de tratamente de regenerare (cu Nioxin) sau extensii cu par natural (cu Keratina).

    La Privilege Beauty Salon va vom oferi sfaturi pretioase atunci cand le veti solicita, pentru un look proaspat, sofisticat si de bun gust, asa cum ii sta bine oricarei femei care a inteles ca frumusetea ii da forta.

Cosmetica

    In demersurile noastre de infrumusetare suntem un tot unitar si frumusetea trebuie delicat armonizata, astfel incat culoarea parului, tunsoarea si coafura sa scoata in evidenta ce este mai frumos din trasaturile noastre, sa puna in valoare nuanta tenului, culoarea ochilor, forma fetei.

    Privilege Beauty Salon va ofera servicii profesionale, cu produse de top: make-up de zi, de seara sau dedicat mireselor, gene false, permenent gene, tratamente faciale (cu botox, antirid, acnee, etc.), epilat, etc.

Distribuie și prietenilor
Share