Salon Estetik

Salon Estetik Iasi

CONTACT

Strada Canta Nr. 1, bloc 457, Iasi

coafor - 0755.435.106  |  cosmetica - 0731.337.782

masaj corporal - 0758.461.936

manichiura-pedichiura - 0749.509.397

Hairstyling

    Echipa de profesioniste, executam tunsori moderne, coafuri de zi si de ocazii speciale pentru tine. Folosim produse de inalta clasa care ajuta la pastrarea parului sanatos si stralucitor. Culoarea, tunsoarea si sanatatea parului tau sunt necesare pentru a-ti sublinia personalitatea.

Frizerie

    Crearea unui look frumos incepe cu o tunsoare potrivita!  Executam tunsori moderne pentru adulti si copii.

Manichiura - pedichiura

    Salonul Estetik ofera servicii de manichiura-pedichiura la standarde profesionale pentru toate gusturile. Vom face totul ca unghiile dvs. sa arate impecabil atat la manichiura clasica cat si la unghiile cu gel. Va oferim o gama variata de modele.

Cosmetica - Make-up

    Te invit sa-ti desavarsesti frumusetea cu un machiaj  profesional,sa fii chic,sa inveti sa te rasfeti…nu e putin lucru!

Vino cu inima deschisa ,intr-un cadru intim si relaxant  si vei fi invatata sa te eliberezi de toate imperfectiunile pielii si a intregului corp,folosind cele mai bune produse pentru protectie si hidratare din liniile profesionale Juliette Armand si Sothys pe care cosmeticiana noastra  vi le recomanda cu caldura.

Te vei simti rasfatata , relaxata cu un masaj facial,pensat, epilat ,dandu-ti un plus de incredere. Un simplu masaj facial aduce nu numai sanatate, ingrijirea corporala  in ansamblu scoate la iveala ‘’ o lumina interioara’’ care se instaleaza pe chip ,aduce o stare de bine  si reprezinta o adevarata terapie pentru suflet.

Frumusetea este privilegiul oricarei femei!

Masaj corporal

    Estetik inseamna relaxare si tonifiere pentru corp si minte. Programeaza-te la o sedinta de masaj de relaxare, terapeutic sau anticelulitic, sau creaza-ti un obicei si vino cand vrei! Drenajul limfatic si impachetarile anticelulitice sunt, de aseemenea, servicii pe care Estetik le ofera clientilor.

Distribuie și prietenilor
Share