Salon Distins

Salon Distins

CONTACT

Bulevardul Nicolae Iorga Nr. 22

telefon: 0751.78.04.75

Unde ne găsești?

Coafura

    Doriti o coafura de zi, de ocazie sau ati asteptat ziua in care veti fi mireasa si aceasta in sfarsit a sosit? Salonul nostru va pune la dispozitie serviciile sale de cea mai buna calitate intr-o atmosfera placuta, creata de personalul nostru.

Frizerie

    O imagine buna inseamna de asemenea o tunsoare care ne avantajeaza si ne scoate in evidenta. Executam tunsori clasice, moderne, tunsori cu model si nonconformiste, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Manichiura - pedichiura

    Salonul nostru executa servicii de manichiura - pedichiura, utilizand produse de inalta calitate. Puteti alege un french, o pictura pe unghii sau, daca manichiura naturala nu va satisface, extensii cu gel.

Cosmetica - Machiaj

     Indiferent ca doriti un machiaj de zi, de ocazie sau de mireasa, salonul nostru vine cu cele mai bune produse si experienta in domeniu, astfel incat sa va bucurati de rezultatul final. Pe langa serviciile destinate infrumusetarii tenului (machiaj, extensii gene), la noi puteti beneficia si de altele, destinate pielii corpului (epilare).

Tratamente faciale

     Tenul dumneavoastra este ca o carte de vizita pe care o afisam oriunde si oricand, indiferent ca ne aflam la cumparaturi, intr-o sedinta importanta sau la o intalnire de afaceri. Aceasta carte trebuie sa arate impecabil. In cadrul salonului nostru beneficiati de servicii destinate ingrijirii tenului: curatat, masca hidratanta, masaj facial, tratamente.

 

Distribuie și prietenilor
Share