Salon Apollo

Salon Apollo Iasi

CONTACT

Iasi, B-dul. Alexandru cel Bun, nr. 36, bloc H1, parter

telefon: 0232 252 907

Despre salon Apollo

Coafor

    Ne ocupam ca imaginea dumneavoastra sa fie vizibil imbunatatita si sa fiti in totalitate multumite. Veti primi consiliere in materie de styling astfel ca rezultatul vizitei dvs la noi sa fie unul cu efecte senzationale.

    Realizam o gama larga de coafuri si tratamente ale parului.

    Aveti o ocazie speciala, doriti un look nou, dar nu sunteti decisa? Este timpul sa va lasati pe mana unor adevarati profesionisti si artisti in hairstyling.

Frizerie

    O tunsoare care va avantajeaza va creste increderea de sine si implicit va imbunatati imaginea dumneavoastra. Pentru adulti si copii Apollo ofera: tuns plastic, tuns clasic, tuns modern si chiar avangardist.

Cosmetica

    Va doriti un ten frumos si sanatos? Va doriti o piele perfecta? Apollo va poate oferi acestea! Oferim doamnelor servicii de cosmetica: pensat, machiaj de zi - seara - mireasa, epilat, tratamente faciale (gomaj, masca, masaj), extensii gene.

Manichiura - pedichiura

    Manichiura si pedichiura dumneavoastra reprezinta picatura de culoare, care intregeste look-ul ce vi se potriveste. Va oferim servicii profesionale: manichiura-pedichiura SPA, manichiura tehnica cu gel, manichiura clasica - moderna, pictura pe unghii, pedichiura cu gel, tratamente de protectie a unghiilor naturale.

Distribuie și prietenilor
Share