Mezoterapia cu MezoPen

Mezoterapia cu MezoPen

Mezoterapia cu MezoPen

Mezoterapia cu MezoPen este un tratament cosmetic de ultima generatie, destinat reinprospatarii si reinoirii pielii, prin care ne ajuta sa introducem o substanta activa in derm, sa provocam o sinteza de colagen de 400 de ori mai mare decat de obicei .
De ce este important sa ajutam organismul sa sintetizeze colagenul? Pentru ca, doar in perioada de crestere, organismul sintetizeaza colagenul la capacitatea sa maxima. Dupa 25 de ani, in fiecare an, organismul sintetizeaza cu 1,6% mai putin colagen, astfel incat, ajungand la varsata de 60 de ani, ajunge sa sintetizeze doar jumatate din cantitatea de colagen pe care a sintetizat-o in perioada de crestere. Este foarte important ca, dupa o anumita varsta, sa reusim "sa fortam" organismul sa produca mai mult colagen. Aceasta metoda, pe langa faptul ca introduce substanta activa pana in derm, ajuta organismul sa produca colagen, deoarece prin aceasta metoda se realizeaza o usoara lezare a pielii si astfel organismul doreste sa refaca pielea – acele leziuni sintetizeaza colagenul. Acele patrund adanc in piele, creand prin aceasta o cale pentru agentii activi. Ca rezultat al ranilor, factorii de crestere din capilare favorizeaza divizarea celulelor iar pielea incepe procesul de regenerare. In timpul procesului de vindecare, pielea produce colagen si elastina, care ofera o crestere de pana la 300-400%. Procesul dureaza aproximativ 6-8 saptamani, mai tarziu pielea devenind saturata si hidratata de fibre de colagen. Grosimea tesutul conjunctiv si elasticitatea acestuia sunt imbunatatite.
De ce sa folosim acest tip de tratament in detrimentul altor tratamente? Pentru ca, inca de la prima sedinta, efectul este maxim. Se poate realiza sub forma de cura: 4-12 sedinte, in functie de substanta activa aplicata (utilizarea vitaminelor A, C, D si E, dintre care, vitamina C este cea care sustine sinteza dintre colagen si elastina.)

MEZOPEN-UL este noua generatie de mezoterapie fata de dermaroler, cu efecte mult mai bune, precizie in adancimea penetrarii si nu lasa urme. Foloseste mai multe ace ( 12-14 ) care patrund vertical in piele, potentand astfel rezultatele reintinerii. Este mult mai sigur pentru client, deoarece leziunile epidermului sunt mult reduse iar vibratiile produse de catre aparat ajuta la "pacalirea" senzatiei de durere. Cele doua impulsuri simultane induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine mult mai usor de suportat. Astfel, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat, la o reintinerire a acesteia.
Indicatii:
- MezoPenul este indicat in reintinerirea, tonifierea, hidratarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice,
- MezoPenul (dermapenul) poate fi folosit ca terapie unica sau combinat cu alte terapii;
- Capetele de tratament sunt sterile si de unica folosinta;
- Pentru a obține cele mai bune rezultate, sunt necesare minimum 3 sedinte, la intervale de 2-3 saptamâni. La sfarsitul acestui ciclu, sunt recomandate sedinte de intretinere. Numarul sedintelor depinde de aspectul initial al pielii;
In general, clientul este sfatuit sa nu poarte machiaj facial cel putin 4 ore dupa tratament, sa foloseasca crema cu factor de protectie si sa nu faca bai fierbinti in urmatoarele 6-8 ore. Se recomanda ca masa sa fie una bogata in proteine, cu evitarea cafelei si a altor stimulenti inainte de tratament. Canalele de intepare se inchid foarte repede, fara a forma leziuni ale tesutului, iar pielea se reface in maxim doua zile, ceea ce permite continuarea activitatii profesionale.
Varsta minima 25 ani.
Contraindicatii: diabet, boli autoimune, eczeme, herpes, diferite injectari (acid hialuronic, botox).

Intra in contact cu noi pentru a afla costul sedintelor - Salon Estetik

Distribuie și prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share