Ingrijirea corecta a parului

Ingrijirea corecta a parului

Ingrijirea corecta a parului si importanta alegerii produselor potrivite de ingrijire a acestuia

   Daca vreti ca parul sa faca parte din accesoriile forte ale frumusetii dvs. nu trebuie doar sa alegeti o tunsoare si coafura potrivita ori culoarea vopselei de par, ci trebuie ca inainte de toate sa-l ingrijiti corect, pentru ca nimic nu este mai frumos decat aspectul sau sanatos.

   Si totul incepe de la spalatul parului…

   Desi orice femeie ar trebui sa stie ca samponul si balsamul trebuie alese in functie de nevoile parului, exista inca femei care isi aleg aceste produse in functie de aspectul ambalajului, de miros sau de recomandarile prietenelor.

   Insa asa cum tenul poate fi de mai multe tipuri, la fel si parul pe care il avem "in dotare" poate fi mai gras sau mai uscat, cu o structura fina, casanta sau un fir gros, aspru. Parul vopsit are alte nevoi fata de cel natural, parul ondulat permanent trebuie tratat in mod diferit fata de cel foarte subtire, etc.

   Asadar, samponul trebuie ales functie de caracteristica parului, iar aici un hairstylist poate aprecia cel mai bine in ce categorie va incadrati si va poate recomanda samponul cel mai potrivit nevoilor dvs.

   Dar, samponul este doar primul pas: curatarea.

   In procesul de ingrijire al parului, tratamentulacestuia este de fapt, pasul cel mai important. In acest sens, conditionerul sau masca de par ar trebui sa fie nelipsite in procesul de intretinere a unui par stralucitor, cu structura elastica si volum.

   Tratamentele profesionale realizate in salon au o eficienta sporita si multe din doamnele de aici s-au bucurat de efectele acestora: par cu aspect sanatos, cu volum, bucle elastice, stralucitoare. Sub forma unor seruri concentrate, tratamentele profesionale se aplica pe par inainte de coafat, in functie de nevoia personala a fiecarei doamne, conferind parului un plus de vitalitate si un aspect sanatos.         

   GIOCONDA Medical SPA este unul din singurele locuri din Iasi in care gasiti si tratamente intensive de restructurare si texturizare prin care fibra capilara este revitalizata, hranita si reconstituita, regasindu-si tineretea. Parul devine delicat, suplu, stralucitor, iar rezultatul este unul spectaculos si de lunga durata.

   Tratamentele de par pot tinti diverse nevoi:

- hidratare

- nutritie

- fortifiere

- impotriva caderii parului

- impotriva matretii

- impotriva excesului de sebum

- impotriva iritatiilor capilare,

- tratament pentru par colorat

   Un diagnostic riguros realizat de un hair stilist cu experienta permite alegerea tratamentelor de ingrijire a parului, perfect adaptate nevoilor si dorintelor fiecarei femei de a avea un par sanatos si stralucitor.

   Noi punem un foarte mare accent pe tratamentele capilare, pentru ca secretul unei coafuri reusite, care sa reziste sta in primul rand in calitatea parului.

   Al treilea pas in ingrijirea parului este stylingul.

   In ceea ce priveste produsele de styling, este adevarat ca in acest caz "less is more". Utilizarea prea multor produse, din dorinta de a ingriji cat mai bine parul (si balsam leave-in, si spray cu keratina, si produs cu SPF) nu va face decat sa incarce parul si sa-l sufoce, fara sa-i aduca nici un beneficiu.

   Un ser pentru varfuri sau un ulei de par de buna calitate este suficient pentru a proteja zonele cele mai fragile ale parului, prevenind despicarea varfurilor si aspectul inestetic.

Iar la sfarsit, un fixativ bun este produsul de care avem nevoie pentru a defini coafura. Este foarte important sa alegeti un produs de calitate, care nu incarca parul si nu ii ofera acel aspect fix, lipsit de mobilitate, prin care nu poti trece degetele. Exista formule blande care fixeaza coafura fara a-i lua din flexibilitate.

  Astfel pe langa ingrijirea profesionala sanatatea parului nostru poate fi mentinuta acasa, printr-un regim minim de ingrijire, dar cu efect prelungit: samponul ales corect, masca adecvata tipului dvs. de par si uleiul pentru varfuri.

   Va asteptam la GIOCONDA Medical SPA pentru a beneficia de consilierea unor profesionisti, servicii de inalta calitate si produse atent selectate pentru a avea cele mai bune rezultate.

 

Gioconda Medical SPA

Distribuie și prietenilor
Share