Gomajul, un ritual de frumusete saptamanal

Gomajul, un ritual de frumusete saptamanal

Gomajul facial a devenit un gest indispensabil pentru persoanele care vor sa aiba un ten curat si luminos. Insa, nu doar fata este cea care are nevoie de o ingrijire speciala. Corpul de asemenea isi cere dreptul la frumusete.
Mainile au nevoie de un gomaj saptamanal pentru a-si mentine pielea frumoasa si catifelata, mai ales dupa ce ai efectuat diverse treburi in gospodarie. Rezerva-ti cinci minute pe saptamana si eforturile tale vor fi recompensate.

Gomajul corporal, este deasemenea deosebit de util pentru a avea un aspect matasos si catifelat al pielii. Este indicat sa procedati la un gomaj cu creme exfoliante de doua ori pe saptamana in cazul in care aveti o piele normala si o data pe saptamana daca aveti o piele cu tendinte de uscare.
Prin intermediul gomajului, suprafata pielii se purifica, eliminandu-se impuritatile si sebumul din porii epidermei. Aceasta operatie permite afinarea pielii, obtinerea luminozitatii acesteia si stimularea reinnoirii celulare.
Aplicati imediat dupa gomaj o crema hidratanta care va patrunde rapid si eficient in piele, creand o senzatie placuta de catifelare si confort.

Gioconda Centru de Frumusete

Distribuie și prietenilor
Share