Dermatocosmeticele VS. Cosmetice

Dermatocosmeticele VS. Cosmetice

Dermatocosmeticele VS. Cosmetice

Exista diferente intre cosmeticele obisnuite, care se vand in magazine si dermatocosmetice?

In aparenta nu exista diferente intre cosmeticele obisnuite, care se vand in magazine sau in supermarket si dermatocosmeticele care se vand doar în saloanele sau in farmaciile unde se poate acorda consultanta de specialitate. Dar compozitia acestora este mult diferita si scopul lor principal nu este acela de a infumuseta, asa cum se doreste in cazul cosmeticelor obisnuite, ci de a trata diversele dezechilibre ale pielii. 

Dermatocosmeticele sunt diferentiate in functie de nevoile tenului si sunt mai mult decat simple creme hidratante sau antirid. Pe langa beneficiile cosmetice, acestea au si proprietati medicale, iar datorita ingredientilor activi naturali, reusesc sa previna, sa trateze si chiar sa elimine anumite imperfectiuni ale pielii. Indiferent de problema cu care te confrunti, gamele de produse sunt variate si tin cont de tipul de ten, de varsta si de asteptarile tale.

Asadar, dermatocosmeticele nu actioneaza doar asupra efectului, ci si asupra cauzei problemelor dermatologice. Sunt produse de igiena si de ingrijire fabricate de laboratoare dermatologice si testate in cadrul unor studii clinice, inainte de a fi puse pe piata, atat pe voluntari sanatosi, cat si pe tenuri cu diferite afectiuni. Nu contin parabeni, coloranti, conservanti sau parfumuri care provoaca adesea alergii putand fi folosite si de persoanele care prezinta sensibilitate la aceste chimicale.

Achizitionarea unui produs de ingrijire dermatocosmetic se face doar in urma unei anamneze si a unui diagnostic facial pe baza caruia sestabileste tipul de ten, tendintele acestuia si produsul potrivit nevoilor sale. Ele nu actioneaza doar asupra efectului, ci si asupra cauzei problemelor dermatologice. 

 

Folosind dermatocosmeticele, problemele pielii tale vor fi rezolvate, iar tu te vei bucura mai mult timp de ten un tanar si sanatos!

 

Articol oferit de Gioconda Medical SPA

Distribuie și prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share