Cu siguranta ati auzit de Endermologie

Despre Lipo M6

Cu siguranta ati auzit de Endermologie, ca fiind o alternativa moderna la liposuctie . Aceasta este unica metoda atestata medical, nechirurgicala, neinvaziva, care produce un masaj profund al tesutului adipos subcutanat ,adipocitele si receptorii lor celulari recapata acces la mediatorii sanguini, care faciliteaza lipoliza, facilitand mai departe subtierea lipodermului concomitent cu reajustarea siluetei. Tesuturile sunt complet restructurate, prin eliminarea apei din moleculele de proteo-glicani, precum si a toxinelor din fibrele de elastina . Fibroblastii - celulele de origine ale tesutului conjunctiv sunt stimulati si isi reiau productia de colagen si elastina . Cu ajutorul Lipo M 6 se obtine o crestere a circulatiei sangvine si limfatice cu 200 % .

Masajul cu mecanotransductie , cum se mai numeste acest procedeu, brevetat exclusiv de LPG, este considerat la ora actuala singura metoda de tratament impotriva celulitei, cu rezultate reale.  Trateaza eficient toate tipurile de celulita: celulita compacta, fibroasa, moale cu retentie de apa, dureroasa, noua, aparuta dupa sarcina, etc. Pe langa efectele spectaculoase asupra celulitei, Lipo M 6 stimuleaza SNV, adica sistemul neurovegetativ, care este reglatorul metabolismului, elimina starea de stres, ajuta pielea sa se tonifice, remodeleze, sa isi recapete elasticitatea si conturul.

Lipo M6 are programe speciale de modelare, conturare, fermitate si drenaj limfatic. Toate aceste programe se vor combina in cursul sedintelor de tratament, pentru ca, in final, sa puteti elimina grasimea din zonele din care nu ati mai fi sperat vreodata ca va dispare.

Functia Roll' in va stimula metabolismul adipocitelor (celulelor grase) si va activa eliminarea acestora, procedeu cunoscut sub denumirea de lipoliza.

Functia Roll' up va da forma si va infrumuseta conturul corpului, eliminand aspectul de coaja de portocala pe care il lasa celulita.

Dietele, varsta, sarcina, menopauza, etc., vor cauza o diminuare a elasticitatii pielii. Cu functia Roll' out , fibroblastii vor fi stimulati sa produca colagen si elastina, pentru a reda fermitate, tonus si tinerete pielii dumneavoastra.

Tratamentul este contraindicat gravidelor, caz in care acumularea de lichide si grasimi este o reactie fiziologica normala a organismului, nefiind cazul sa o contracaram. De asemenea, nu se recomanda tratamentul cu Lipo M6 persoanelor care iau anticoagulante, care sunt sub tratament pentru boli circulatorii sau vasculare sistemice, persoanelor cu cancer activ, cu boli infectioase progresive, diabet sau SIDA.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata, similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor, ca pe un lucru esential pentru sanatatea noastra si nu in ultimul rand, pentru aspectul nostru. Pentru mai multe detalii despre Lipo M6, vizitati site-ul international www.lipomassage.com

 

Continut oferit de Salon Noblesse.

Distribuie și prietenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share