+40729 657 403 office@beauty-iasi.ro

Cariere

Cariere în domeniul înfrumusețării

Locuri de muncă - Închirieri spații - Cursuri

Beauty-Iasi.ro vă ofera posibilitatea de a găsi un job în domeniul înfrumusețării sau a unui spațiu în care să puteți desfășura activitatea.


 

Curs de manichiura - Noblesse

Cursurile de manichiură gel vor începe pe 3 Septembrie 2018 și sunt susținute cu produse Victoria Vynn, brand american de top! Vă așteptăm la unghiuțe!

Detalii despre curs.

Tasha SPA Center te vrea in echipa!

Suntem în căutarea unor colegi pricepuți, pentru ocuparea a două posturi: coafor și manichiură-pedichiură. Dacă ai experiență în domeniu și dorești să lucrezi într-un ambient plăcut, te așteptăm!

Detalii la telefon 0749 927 662.

Salon Versus este în căutarea unui coleg

Salon Versus este în căutarea unor colegi, cu experiență, pe domeniile hairstyle/coafor/frizerie și cosmetică. Relații la: 0748 611 014 sau 0743 362 972.

Ne mărim familia aTIPICĂ!

Ne mărim familia aTIPICĂ!
Angajăm frizer / coafor cu experiență și multă determinare. Te așteptăm în salon. Alătură-te frumoasei noastre echipe!
0749 908090 | 0374 908090

 Salon Atipic - te vrem in echipa

Aplică pentru un post de tehnician manichiură!

Ești pasionată de manichiură și îți dorești să lucrezi într-o echipă de profesioniști, într-un mediu plăcut și beneficiind de toate dotările necesare? Aplică chiar acum pentru un post de tehnician manichiură în cadrul GIOCONDA Medical SPA! Trimite CV -ul tău la adresa: manager@giocondamedicalspa.ro și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

Gioconda Medical SPA - manichiura

Țară țară, vrem colegi! Pe cine?

Nuevo își dorește colegi noi de echipă. Pe cine și pe ce poziție? Pe postul de frizer și coafor. Experiență în domeniu -  minim 1 an.

Intră în contact cu Nuevo RD Academy!

Distribuie și prietenilor
Share