Alexandra Beauty Center

Alexandra Beauty Center Iasi

CONTACT

Bulevardul Dacia nr. 35, bloc DC 4, parter

telefon: 0755.24.99.44

Coafura

    Executam coafuri moderne de zi, pentru ocazii speciale, cat si pentru viitoarele mirese! Hairstylistii nostri, prin experienta dobandita, au grija de frumusetea si sanatatea parului dumneavoastra!

Frizerie

    Tunsori pentru copii si adulti, atat clasice cat si moderne. Va asteptam intr-un cadru prietenos, creat de personalul nostru!

Manichiura - Pedichiura

     Pictura pe unghii...o adevarata arta ce s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si care ramane doar la indemana artistilor. Folosindu-ne creativitatea proprie sau executand modelul pe care dumneavoastra il doriti, obtinem modele unice ce scot in evidenta frumusetea unghiilor naturale sau a extensiilor cu gel!

Cosmetica - Machiaj

      Doriti sa aratati cat mai frumoasa? Va intereseaza un simplu pensat, vopsitul genelor si sprancenelor, un machiaj de zi, de ocazie, sau pentru o viitoare mireasa? Sunteti pe mainile unor profesionisti dedicati si experimentati ...adevarati artisti ai cosmeticii.

Cosmetica - Tratamente faciale si corporale

     Suntem in slujba frumusetii dumneavoastra si, in acest scop, venim cu o gama de servicii dedicate ingrijirii faciale si corporale: tratamente faciale (electroderm, galvanoderm, masaj facial) si tratamente corporale (masaj anticelulitic si de relaxare).

Distribuie și prietenilor
Share